Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Monday, September 7, 2009

Kenyang + LaWaK

Alhamdulillah kenyang.. bersahur dengan McDonalds tapi ayam goreng dimasak terlalu lama kot sampai "IRENG" ataupun hangus ataupun hitam macam MIRA.. xabis pun ayamnyer.. yg lelain abis dah.. hehehe
Yang ni gambar x amik pasal malas + xsempat amik gambar, sedar2 dah abis dimakan je.. hehehe..
Sambil2 tu leh plak mengingatkan hal yg terjadi kat Mcd Drive thru td malam.. hahaha.. ketawa sampai tersedak2 + tertelan terus ayam yg aku baru suap dalam mulut.. huahuahua...
Ditambah lg dengan satu citer lawak yg LAKI kaknyah buat.. Ni berpunca dari kak yong yg xdapat mkn roti canai lg malam ni.. Ade ke abg ngah nak cadangkan nak wat DELIVERY ROTI CANAI KE RUMAH.. And untuk mengelakkan roti tu dari keras, dia nak otter basikal untuk delivery tu.. siap letak oven kat blakang beskal tapi syaratnyer tuan rumah @ orang yg order tu bagi masa 3 minit tuk panaskan roti tu..
Ish camne la leh terpikir benda2 tu.. mmg lawak..
Ade 1 lagi citer lawak time subuh2 ni.. Abg ngah dengan bersemangatnyer cerite pasal "TEH SPECIAL" ala yg org jual teh yg dalamnyer ade dadah tu.. Tetiba tgh dia syok2 citer.. aku leh cakap "lalala tipu..tipu... lalala" hehehe.. bengang gler.. hikhikhik
Tapi tu gurauan je kitorang pepagi buta ni... hehhe.. k la penat dah..
tata.. Assalamuaaikum

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails