Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, October 9, 2009

OpErATiOn DaY!!


Today is my dad second operation.. and unfortunatelly when i'm ready to see whut happen inside the room, the worker @ nurse of that clinic didn't call us for the OPERATION WATCH.. but Ponat den prepair diri den tuk tgk darah2 and doktor tu main2 dgn bahagian dalaman ayah aku..
Gambar diatas menunjukkan bahagian badan ayah aku yg dikerat oleh doktor itu.. Belahan yang lama di potong semula untuk jantung plak.. I tried to imagine how the doctor can cut at the same place when the same place only cutted less than a month.. ish ish ish..
But this time, my dad look so weak.. i dont know wut is the reason but i think it's because of the operation.. next, he have to do another operation to take out "COLESTROL" and i thinkthe doctor will cut at the same place.. eeeeeeee so scared and that time i want to see how the doctor do..
So, for those who are "MULUT CAM LONGKANG" yang mengata kitorang anak beranak x jaga bapak aku tu baik minta maaf balik kat kitorang sebab ko bawak mulut la sedara mara lain ingat kitorang x jaga bapak kitorang.. disebabkan FITNAH ko selama ni jugak la banyak MEMORAKPERANDAKAN KELUARGA AKU.. ko tu cakap je banyak tapi bapak aku sakit xde pun ko ngan lain ZIARAH dia.. mentang2 la dia dah senang macam dlu semua x mengaku adik beradik dah.. Nasib baik mmg dunia macam ni.. kalau boleh aku tampar2 muka ko tu dah lama aku tampar2kan tapi sib baik ko lagi tua kalau x..... ish herot berot pipi ko aku tampar.. hahaha
At that place, we CAN'T take pictures... Inside outwe can't snap any picture including SIGNBOARD outside the clinic.. Can anyone tell me why any family member @ patient it self can't snap any picture?? IT'S WIERD rite???
But i'm a good snapper.. hahaa.. and for u gus info, my mum bgtau just a few hours back.. there is a family member of the patient kne marah dgn ade pekerja kat sana sebab xleh snap gambar.. Jap aku wat dialog :-
org keje : Sini tak boleh amik gambar
budak tu : Nape tak boleh?
org keje : peraturan tempat ni
budak tu : takkan gambar signboard tempat ni pun xleh tangkap gambar
org keje : tak boleh
pastu ape jd pastu aku pun x tau pasal mak aku cter tu je.. hehe..
*advice to budak tu - masuk kete pastu snap dari dalam kete.. kan nampak tu.. hehehe

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails