Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, February 18, 2010

SinOpsis BudaK kNe DenGGi

ni la budak yg sakit itu.. meh aku cter sket sinopsis sakit dia.. ehem hem :

Pada hari rabu minggu lepas, dia x jawab fon kitorang and usual call awek dia la.. and hari kamis + jumaat try call lg but xdjawab gak so wat bodo la.. ala kitorang call pun pasal nak set time pasal dia kata dia cuti.. of cos ar kitorang kne amik..

but, jumaat tu dia x call + kitorang bz.. rupe2nyer dia ade org yg dah amik.. ish ish ish.. siap g pyramid tu maen ice skating.. ish ish ish.. sampai umah terus weng..

beberapa hari berlalu.. dia demam lagi.. rase kesian bawak g klinik ajwa tempat kak nyah keje.. amik darah and platlet dia 125.. so doc tu suh dtg esoknyer tuk amik drh lagi..

 eh eh.. jap ni dia punya rekod platlet : 

hari 1 *9.30mlm* -125
hari 2 *12.30tghhari* -125
hari 3 *siang* -10++
hari 4 *9.00mlm* - 73 (time ni terus bwk g hospital sg buloh.. )
hari 4 *12.00tghmlm* - 50 (masuk emergency ward)
hari 5 *pagi* - 60
hari 5 *petang* - 66
hari 6 *pagi* - 66
hati 6 *ptg* - 49

esok x tau lagi.. ish ish ish

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails