Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Monday, April 26, 2010

Isnin Yang Indah..

Ahaaaa.. tajuk konon gempak... padahal xde kene mengena pun dgn isnin.. dua tiga hari ni aku sangat sakit perut... senang je nak membuang sekali tarik nafas sume dah hilang.. hahahaha...

so far sekarang berat badan aku berkurangan dari bulan lepas.. yay.. tp kne turun lagi.. bukan sebab ape, sebab nak pakai jeans yg cantik2.. haruslah kecikkan sket kan.. hahaha..

yg aku paling x tahan bila org pegang perut aku n tanya "dah ada isi ke?" of cos la dah ade isi kan pasal aku baru lepas makan.. hahahaha.. Bagi aku, cepat ke lambat ke dpt anak tu rezeki.. kalau lambat dapat tu masa nak manja2 bedua ngan laki.. hahaha kalau cepat kang laki tolak tepi sket pasal baby lagi comey.. muahaha

Lagipun skarang ni org berebut2 nak tgk sape hebat cepat dpt baby ke x.. ish.. xbaik tau... hehehe.. so far skarang aku nak kumpul duit nak g bercuti lagi... tp sebelum g cuti mau kumpul tuk pindah umah, beli perabot, bayar hutang, beli baju baru, beli kete baru, beli handphone baru, beli suar baru, beli lappy baru, beli handbag baru, beli kasut baru, ngan beli ape2 je la yg baru.. 

Satu pengajaran yg aku dapat adalah.. JANGAN BELI TIKET PENERBANGAN AWAL-AWAL EVEN TIME TIKET PERCUMA ini adalah kerana TIBA MASA TUK TERBANG, TETIBA DAPAT "PROJEK" N KNE LABUR SEMUA DUIT (time tu nak meminjam sesapa), TP G FLY GAK, KOMPOM KO G FLY TU AKAN JADI KONTROVERSI.. *mulut mmg xleh tutup*

Lagi satu pengajaran, jangan tulis status perkembangan korang kat Facebook.. Benda tu pun leh buat org ckp mcm2 pasal korang.. Contohnya :__________.. x leh tulis takut kontroversi lagi..

Haaaa.. satu lagi.. jangan tulis BLOG yg mcm ni *mcm aku tulis ni*.. nak tau pasal ape... jap lagi tgk ar ade org marah.. hahahaha.. tp kita ada hak tuk tulis, if SEKADAR BACA PASTU BUAT ANDAIAN SENDIRI + TOKOK TAMBAH CERITA TUK MENFITNAH a.k.a BAWAK MULUT tu nasib la kan.. Hidup terkongkong sebab nak jaga hati org MENFITNAH mmg xpayah la kan.. 

Ish.. terpanjang lebar la plak.. ingat nak upload gambar g M***N tu tp x sempat.. adoiii.. connection error la itu la ini la... mcm xnak je diupload.. huaaa..

k la nak  sambung wat keje tp aku sangat ngantuk skarang ni.. mau je tido.....


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails