Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, July 23, 2009

ARTIKEL BERGAMBAR...

Assalamualaikum... Atok oh atok...

MANGGA INDIA

Haaa.. korang nak tgk x gambar MANGGA INDIA.. Jauh ooo dari India dtgnyer.. Tapi sbb jauh sgt datangnyer maka rupa mangga ni jadi sebegini :-



KEK LAPIS CADBOURY BISKUT

Ni kek lapis yang kak mila bawak ari ni.. ni bawak kek ni mesti nak pujuk aku balik pasal bg kek coklat ari tu kat jiran dia (perasannyer aku).. muahaha



MESIN FOTOSTAT BENGONG!!

Ni la mesin fotostat yg bongok pasal asik kuar ape tau "PAPER JAM".. Bongok!!!




MESIN FOTOSTAT BARU YANG MEMILIH..

Ni lg satu mesin fotostat kat opis aku.. DAh la macam TRANSFORMES.. x padan dgn besar, mahal lak tu kne bayar pastu kertas nak memilih plak.. nak yg mahal2.. TESCO BRAND xnak.. Ke TESCO BRAND tu dah LOW QUALITY??? Xdpt den nak nolong...



KIPAS MON-YET !!!

Kipas ni actually aku beli tuk bakal anak buah aku.. tapi x jadi pasal comel sgt.. aku beli time pg PERLIS beberapa bulan yang lalu.. Layanzzzz...



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails