Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, July 23, 2009

InSpeCtiOn!!

Haloooo..

Ari ni aku nak tulis pasal ape ek... actually aku arini agak2 stress pasal di push untuk push org agar proses payment di jalankan secepat yang mungkin. tapi... there is a kemushkilan sket.. but P & C daaaaaa..

Petang tadi En.Rahman call aku tanya pasal inspection.. so Esok pagi aku ade inspection kat Simpang Ampat tol plaza kat melaka..

Actually aku geram sgt dgn abg aku ni.. ade ke patut dia buang sume-smua skali no phone dlm hp lama aku tu... eeeeeeeeeeee... gerammmmmmmm

*entri mlm ni xde gambar n so simple pasal aku rembat adik aku nyer comp.. so xle sesukahati mendownload gambar2 smiley.. muah

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails