Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Wednesday, July 22, 2009

Kenangan Lama!!


GERAM!!!



Tetiba time sembang2 ni aku teringat kenangan masa aku kecik2 dlu.. time aku kne marah pasal conteng meja.. Kisahnye camni, time tu aku ngan sepupu2 aku g opis bapak aku kat PKNS (time ni ofis yg dpn PEJABAT URUSHARTA), aku duduk2 boring xtau nak wat pe aku amik pensel n conteng2 la meja tu tapi, aku padam balik.. Sepupu aku pun conteng gak tapi bapak dia leh marah aku sorang je.. teruk tul..


3 comments:

  1. Padan muka kena marah. Kau siapa?

    ReplyDelete
  2. Conteng jangan tak conteng. Ingatkan bila suka menconteng jadi Guru, rupanya haru biru...kah..kah..kah.
    Aku pun klu jadi kau..geram..geram..geram. Tapi aku siapa....Tukang komen.

    ReplyDelete
  3. ceh.. korang dah jumpa blog aku!!!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails