Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, July 21, 2009

AlaManDa PutRaJaYa!!!

"PAGI YANG GELAP KINI SUDAH TERANG"


Hari ni aku decide nak tulis blog pasa malam hari memandangkan ari ni cam biasa je... xde ape2 point pon nak tulis kat sni.. Plus, hujan dari pg tadi x stop2 sampai ptg sket.. Hari yang STANDARD, pagi pegi opis sampai ke ptg... then balik umah kul 3.30ptg ... For info, balik 3.30 ptg tu bkn balik terus tau.. amik kete nak pg keje kat SITE.. Okeyyyyyy!!!


Lepas balik dari Sepang bout 6.30pm, aku terus g bangi amik abg aku kat PUSAT LATIHAN POS then terus g ALAMANDA PUTRAJAYA. Abg aku bg 2 pilihan antara nak tgk WAYANG ataupun MAKAN.. Al-maklum la poket dah nipis sbb beli BASIKAL POS tu.. haha..


Tgk WAYANG citer SKRIP 7707.. citer ok la but rase2nyer dalam antara 9 citer tu ade yg penah kuar kat MAJALAH MESTIKA.. Yang penah @ selalu baca MESTIKA mesti penah baca citer tu. Meh aku cter sket pasal cter ni..

1) KAMALA DEWI mati gantung diri dlm DORM

2) Hantu SHARIFAH SHAIRA kacau QUE HAIDAR dalam lif (tetiba tingkat 4 jadi kawasan kubur)

3) Mak cik dtg bilik mayat cam n sign mayat anaknyer - time ni ABBY n NORMAN x cerai lg kot ( ni la cter yg aku kata ade dlam MESTIKA tu)

4) JEHAN MISKIN jd penarik kete n bunuh India yg x bayar kete (Kejam tul dia pukul2 mamat tu, siot je)

5) Anak M.RAJOLI excident motor tp muncul balik sbb jari tertinggal dalam retakan kat bahagian handle kiri.

6) Hospital lama.. yang ni mcm tiru cter SHUTTER.. ala yang hantu begayut kat belakang badan tu..

7) Hantu yang menyamar jadi bidan.. ALMY mati sbb hantu tu mkn baby dia.. ish ish

8) ha.. ni yg FASHA SANDA gugurkan anak dia tu.. Kejam ar..

9) Org yg tetiba muncul kat tingkap luar bilik di tingkat 4.. (citer ni pun dah penah kuar kat TV n of cos MESTIKA)



*NORMAN KRU dalam cter ni kira SCRIPT WRITER la.. Dia ajak 8 org g KUBUR CINA pada 7-07 jam 12 malam tuk share cter seram but last2 dia yg sbnarnya MENEMURAMAH hantu2 (8 cerita diatas) coz dia TERAWAL 1 mlm. N dlm video dia ade gambar dia dan 8 orang "PENCERITA"..





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails