Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, July 25, 2009

Majlis Perkahwinan!!!


TUNGGU ORANG (KONVOI LA SANGAT) ;P

Hari ni aku TERPAKSA RELA ikut kakyong g orang kawin kat KAMPUNG PENGANTIN, JALAN KLANG LAMA.. time pg tu aku tgu Nicol ngan Kamarul (kawan kakyong) kat dpn shell federal highway (ala yg tempat GENG MAMAK kne tembak mati tu).. Aku takut salah jalan walaupun aku tau tempat tu so aku bg la map tu kat kamarul.. hehehe.. sementara tunggu aku sempat amik gambar banyak2..


~aku ngan yong + hadiah besar~

HIGHWAY
Start perjalanan lalu Tol bt3 then tmasuk tetiba jalan jem.. patah masuk subang airport masuk damansara.. jem jugak.. masuk selayang n tetiba kat BT CAVeS ade ROADBLOCK la plak... slow je la...


~kete yang kitorang asik ekor sampai la ke sane~

KAMPUNG PeNGANTIN

Sampai2 je kat tempat yang dituju aku terKASIMA apabila ape yg ape yang aku bayangkan MELESET sama skali.. aku ingat kat kawasan kampung tapi kat kawasan GUDANG daaa.. ish ish ish.. kami ramai2... aku attached gambar je la ek.. LAYANZZZ



~Besar x hadiah ni~


~Mira n Avi (dah tunang)~


~nicol n kamarul (dah tunang gak)~

~aku n yong (aku dah tunang, kak yong je lum)~

~yg tgh tu adik pengantin a.k.a kawan yong~


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails