Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, July 25, 2009

DARI THE CURVE KO KOTA DAMANSARA!!!


Lepas balik dr org kawen, aku ajak yong jalan kat the curve... Gambar x amik la plak tp kat kota damansara ade la...

First station adalah ISLAND RED CAFE.. Sebuah restoran CHINESE MUSLIM.. kedai ni kak yong ajak g pasal dia tgk kat blog ceeramon kata kat situ sedap... tapi TOO BAD pasal makanan ni x masuk dgn selera kitorang 2 org.. ish ish... Aku upload je la gambar ek.. Layanzzzz..

~signboard dpn kedai~

~Posing Je~

~SeaBlue Soda - OK La~

~Mocha Iced Blanded - Ya Allah pahitnye..~

~Rojak - OK gak~

~ape ntah namanyer - ayam diperap dgn sos tiram dibalut dgn Lobak * xsesuai~

~Chiken chop - kentang masin, sos black pepper rasa pekat tahap gaban * xsesuai gak~


~SKY JUICE - paling sedap antara menu2 yg ade.. ;p~


KEDAI HAIWAN


Lepas abis mkn kat IRC... Aku singgah kat kedai binatang... nak beli rantai kucing.. masuk2 ade sekor anjing baka FOX @ WOLF.. rugi x amik gambar.. comel anjing tu.. tp xleh pegang HARAM.. yang kitorang takut masuk kedai tu pasal org kedai tu asik suh kitorang pegang anjing tu... Gler ape, aku mana la tau cara nak samak.. ish... menakutkan je.. tp anjing, kucing, rabit kat kedai tu sgt la comel.. gerammmmmm.. hehehe..

Pastu aku masuk kedai akurium sebelah kedai haiwan tu.. nak cari ikan longkang.. MAHAL... RM1 = 10 ekor... Kalau kat ZAM AKURIUM RM1 = 15 ekor.. untung 5 ekor kan.. hehe


BUTIK ARIANI


Selang beberapa kedai dari kedai haiwan tu ade kedai tudung yg jual tudung EKIN tu.. kitorang masuk la kedai tu konon nak beli tudung la.. masuk2 je xde sape pun yg nak layan kitorang.. mentang2 la x kaya, pakai tudung murah + baju x grand mana org buat x layan je... teruk kan.. Sedih ar dorang wat camtu.. Tp choice x bnyak n yang paling penting Tudung kat PASAR TANI lg LAWA dari tudung dorang yg x best tu.. hehehe.. jahat tau...





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails