Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, July 24, 2009

Fuhhh!!!

~SIMPANG AMPAT~




Today ade site inspection kan yg aku bgtau smalam... Inscpection tu kul 10.00 pg tp org PLUS ngan PROPEL tu dtg lambat daaa.. so aku ngan yg lain2 pegi "YAM CHA" dlu kat area2 situ.. pergh... kedai tu ade kaunter fastfood sebijik macam KFC.. x bleh bla...

Then about 11.30pg, org PLUS n PROPEL tu baru sampai.. after a few minutes jalan2 tgk tapak then settle.. hehehe... Teruk tul org PLUS tu xnak ppuan ikut dorang g minum tp ok je pun kalau x pg.. bosan seh bende dorang citer2.. (Time mkn durian ari tu dorang sembang bende yg aku x tau pun.. hal laki je lak tu) ish teruk...


~NILAI~

NILAI LAYBY

Aku mengambil kesempatan g DROP-BY kat tempat projek landscaping yg aku wat kat nilai layby kejap.. Syukur sgt2 pokok2 tu x mati.. cantik sgt.. hehehe.. tapi aku kesian dgn pokok yang tanam kat bawah SIGNBOARD.. abis kne langgar dgn kete.. Kejam sungguh org2 tu.. ish ish








NASIB AKU BAIK!!!
so TERPAKSALAH singgah NILAI 3.. hehehe (TERPAKSA LA SGT)

Ni citer ngeri time kat nilai... time aku cari bank CIMB kat Nilai 2.. Time tu aku nak parking dpn bank. tetiba ade sorang BUDAK KECIK (ppuan) berlari kearah dpn kete aku. nasib baik la aku SLOW n SEMPAT BERENTI.. Kalau x hidup aku mesti xtenteram sbb nasib budak tu malang.. Tp yg aku xpuas hati, bapak budak tu BUAT BODO je.. padahal dia dah nampak anak dia nak kne langgar.. siap kitorang urut dada time tu... TEGARnyer la bapak dia tu.. ish ish..


~SEPANG~

lepas abis kat Simpang ampat aku budget nak gerak terus g PEJABAT KESIHATAN SEPANG but tutup rehat tghari kul 12.15 la plak.. okok.. gi nilai dlu...

Huiyo.. pejabat tu banyak pintu.. kalau xde org GUIDE kompom la sesat dlam pejabat tu je.. hehehe (poyo je)

~JALAN-JALAN CARI JALAN~

Time bali dari sepang, kitorang lalu jalan dalam.. hehehe. xde ape pun yg penting sbnarnya cuma nak tunjuk gambar PICC je..(jakunnyer)..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails