Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Sunday, June 20, 2010

~JumaaT Berduaan bersama Kak Yong~

Hahahaha entri gilak... ye aku x tipu.. aku ngan kak yong je kat opis so tajuknya berduan bersama kak yong la.. hahaha... Jumaat lepas kak mila n nurul cuti, so aku ngan kak yong telah menghabiskan masa dgn wat hal masing2.. sangat poyo kan.. naim kitorang dah halau awal2 dah suh g jd runner.. hahaha

Dah dekat2 time rehat, nak g mkn la kan.. aku konon ajak kak yong g giant sacc tuk beli salad but kak yong ckp dia cam nak mkn bihun sup.. then aku jwp ar.. dari mkn sup baik mkn tomyam yg pedas n masam. ye la kan, pedas dan masam leh buang sket kalori.. hehehe

Tetiba kak yong ajak g mkn tomyam kat secret recipe... giler ape, dompet dah la nipis tp membayangkan duit penanggah RM10 dari time kawen kakyong ety tu aku x gunakan lg, aku gagahkan diri tuk menghabiskan duit tu.. bepeluh gak la nak kuarduit.. ye la, nak tunggu 25hb gaji laki aku masuk tu rase cam 25 tahun je nak tunggu.. 


Gaji aku?? salahkan konsesi kerajaan tu sbb x bg payment lg.. hmmm aku bukan seorang yg kedekut, kalau x caya try tanya member2 opis, adik beradik aku, adik angkat aku dan member2 rapat aku.. kalau ade yg kate aku kedekut pun cuma adik aku yg gemok tu je.. dia tu mmg giler duit.. LUQMAN KM GEMOK!! hahahaha..

Ok2.. berbalik pd citer lunch.. kul 1pm je terus gerak g secret recipe.. ade la jalan dlm 250 langkah kesana.. hehehe.. sampai2 terus cari port n order la... ni la makanan kitorang sebelum mknan yg diorder sampai

ni kepek ubi


:: Kak Yong ::


iced lemon tea...

mee in tomyam soup


:: ZiraFahmuDa ::


air suam a.k.a plain water..

mee in tom yam soup.. same je ngan kak yong.. sangat pedas n masam.. nyum nyum


Lepas makan, kitorang kne jalan.. rehat jumaat kan lama so banyak masa yg terbuang.. harus lah jalan2.. Time nak kuar dari pintu, tetiba tenampak donashi yg big apple tu la.. konon nak tgk camne rupenyer donashi tu.. hmmm ingat cambest.. cream je kot atasnyer... pastu kak yong nak beli.. share ye.. beli 3 bijik donut itu.. tp bukan donashi ek.. donut...


Biasala donut2 typical.. incik alien ngan almond.. haaa ade 1 lg donut.. ni kak yong nak sgt makan n that day dia dah dpt mkn pun donut tu.. nak tau perisa ape....


Ni dia.. perisa DURIAN DURIAN.. haaaa.. gambar kat atas ni mmg x nakpak sgt inti dia tu... Yg cam tekeluar sket tu isi durian.. kak yong kata sedap.. aku x try pun even donut yg lain tu bawak balik je kat umah... balik aku mkn incik alien n mak buyung mkn almond.. hahaha tiada pilihan tuk mak buyung.. 

Poket kering tuk makanan 1 hari... perghh giler ar azira.. laki aku x tau pun aku habiskan duit yg ade dlm dompet aku tu,, hahaha... best best... 

2 comments:

  1. Biasa lar kan, kalu dmpet kering msti nk mkn mhl2.. biar dompet kosang terus.. sama mcm saya...heehe

    ReplyDelete
  2. tul tu lizzie yasmin.. duit mmg tuk dihabiskan..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails