Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, November 10, 2009

pOntEnG KeRje.. YuHuuu

Ari ni aku xg kerje coz pg tadi aku bawak nyah g DEMC wat treatment.. Disebabkan abis cepat + banyak bank kat situ, aku decide g RHB Bank nak cek payment kete la konon.. Last2 wat akaun..

Poyo je.. Padahal xde duit pun.. Org bank tu suh pilih nak wat saving camne.. Aku pelik plak banyak sgt ke type saving dorang, padahal time aku buat maybank dlu auto terus al-wadiah..

Rupa2nya, harga saving akaun tu pun lain.. Yang al-wadiah tu ade buku bank and yg lagi satu saving tu just dorang pos statement every 6 month, kire xleh check slalu la..

Settle je ba k n hospital, aku berjalan la ke kereta.. Aku dengan selamber macam biasa tekan la remote kete then aku tarik pintu but pintu kete tu x terbukak pun.. Aku budget remote aku wat hal lg rupa2nya.. Jeng jeng jeng.. Aku salah kete.. Muahahaha.. Kak nyah dah pwrasan dah aku salah kete tp salah aku coz xpandang kaknyah.. Yang memalukan adelah disebelah kereta itu ade org.. Aiyooo.. Aku maluuuu... Ape lg lari la masuk kete aku terus.. Kuikuikui

3 comments:

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails