Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, November 12, 2009

AsiAri SaCC!!

semalam tengah hari aku makan atau lebih tepat lagi teman orang makan hehehe kat ASIARI SACC.. Aku teman abg aku makan tapi the food hmm not my taste.. hahaha..
Fresh orange for him and watermelon juice for me
RICE OF HOUSE kot nama dia.. hehehe.. xsedap (for me la) but all the vegie aku bantai abis.. yang penting carrot dia mmg fresh sampai aku rase nak g giant bawah tu beli carrot sebiji pastu makan gitu je ~~wusup doc~~ hahaha
ni plak nama dia... ape ye.. lupa gak.. but dalam this POPIA, ade chicken, beef, carrot and yang aku jelas dengar waiter tu kate ade "fungus" huiyoooo... dan dan tu la plak aku terpikir mati la kalau aku makan kulat.. rupe2nyer "fungus" yg dia maksudkan adelah "SEAWEED".. haiyo..
makan bende alah kat dalam gambar ni je cost bout RM30++ .. kalau tau aku makan kat UNCLE K je lg bagus.. mahal pun x, sedap pun ye.. ye x? hehehe
So next time kalau nak makan kat situ order yang bende2 berkaitan popia je sbb tu je kot yang sedap.. ;p

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails