Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Sunday, January 3, 2010

NeW yEaR CeLeBrATioN

Salam semua.. malam new year ari tu aku n family sambut kat seksyen 7 area kat Pasaraya Bintang tu.. actually xde la nak sambut sangat.. motip cuma nak tgk bunga api je.. Bunga apinye agak lama la dlm 5 minit gak la.. bape la kerajaan negeri kuarkan kos tuk bakar duit tu.. ish ish ish..

Sebenarnya aku ade record video bunga api tu tp masalahnya x support plak.. aiyooo.. so nak x nak aku letak la gambar bunga api yg x serupa api ni.. hekhekhek..

aku sebenarnya pg dgn mak, ayah, luqman n mira tp gambar mira xde kan.. kalau korang nak tau, mlm tu mira malu2 depan camera so xde la gambar dia.. heehe


Lepas dah puas tgk bunga api kitorang g KFC seksyen 2, pastu balik la plak lepas dah kenyang.. ewahh =P

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails