Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, January 8, 2010

BesDaY AyaH


Hari ni hari jadi ayah aku.. so td celebrate kat Restoran Tasik Indah.. mula2 tadi nak mkn kat Only Mee tp last minutes tuka tempat hehehe..

Bila sampai je, apek biasa yang layan kitorang siap tunggu depan pintu pasal bapak aku dah lama tunggu kitorang dtg rupanya..

Sampai2 je kat meja tetiba lauk sume dah sampai.. senang je bpak aku order.."BOS, MACAM BIASA HA" mcm kat kedai mamak pun ade.. kuang kuang kuang.

So as usual, ni la lauk2 yg di order but this time ada 1 lauk baru.. kitorang g 8 orang.. nasi cuma order 4 mangkuk je.. bukan sbb cut cost mkn tu.. kitorang jenis x kedekut ye kengkawan. kitorang x makan nasi banyak. sbb tu bila mak masak nasi slalu je x abis..






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails