Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, September 19, 2009

Tuk New BaBy..




To MUHAMMAD LUQMAN HAZIQ..


Baby ni adalah anak kepada ABG KEROL + KAK NORA (abg + kakak ipar Nurul)


Baby ni sangat ringan sbb berat dia cuma 2.++ kg je... Ringan kan.. tp okey ape..


Aku x tgk lg baby ni.. nak tgk tp kan dah cuti so x sempat le... aku bg hadiah je.. tu pun kirim ka nurul..


Disebalik itu, ade Orang yg perasan nak join hadiah tu (aku tamak, nak letak nama aku sorang je) nak tau x sape.. org itu adalah MURA hahahaha.. suke2 dpt naikkan lg nama dia kat blog aku ni...


haha.. tgk ye gambar2 ni.. aku siap tulis nama aku je tp bila aku kuar je opis dia tulis nama dia.. teruk.. beli la adiah tu sendiri... hehehe







tgk kan aku tulis DRP: UNTIE G-ARE "SAHAJA"

tu dah menunjukkan aku je seorang.. kui kui kui.. JAngen mare..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails