Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Monday, September 14, 2009

AwaN..Again!!

Aku mengaku yg aku ada sedikit problem bila aku jumpa awan yang cantik2.. (skarang ni tahap fanatikkk) ye la.. tgk lawa sket je nak snap gambar.. nampak je snap gambar.. x boleh tahan... so layann.. tapi aku rasa bila dalam gambar x lawa seperti realiti pasall, aku guna camera hp.. 3.2mp je.. tp kalau aku dpt camera yg leh adjust2 tu (aku lupa nama dia.. kang aku sebut salah sure mira gelakkan aku mcm ari tu) mesti gambar jadi lawa kan..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails