Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, September 17, 2009

Ish x baca plak

AiYooooo..

tadi masa check blog mura-myjourney baru aku perasan entri ni:
(bukak dlu entri di atas ni baru tau cter)
To: mura-myjourney.. mmg betul tu.. ckp depan2.. lantak la org nak terasa pun kan.. bukan dorang nak tolong pun kalau kita susah.. yg ade cumalah kutukan je dari mereka2 yang kaya raya itu.. Kami bukan la miskin tapi kami xleh la nak kuarkan belanja tuk bende2 merepek lagi2 tuk org2 yg dah kaya mcam mereka2 itu..
Lagi pun bab2 hutang2 ni masing2 x mengaku waris kan.. Tapi bab ada duit semua mengaku sedara.. (Sesape yg terasa tu nasib la.. Korang selalu pk diri sendiri je.. Adik beradik tu mmg penting tp kalau dah sampai lupa anak bini tuk adik beradik tu mmg dah x betul.. Kat DUNIA ni lepas la tp Kat AKHIRAT tu.. wallahua'lam) yang adik beradik nyer pulak.. pakai la otak sket, family korang, korang nak jaga tp dalam masa yg sama korang hancurkan org yg banyak tolong korang..
Kitorang dari kecik sampai besar selalu kne maki.. tp kalau korang tu.. amboi.. semua bagus walaupun korang sebenarnya ade AGENDA lain.. Tp korang sume kne ingat ALLAH tu maha adil, x balas kat DUNIA Dia balas kat Akhirat..
Lagi satu, aku bukan sombong tp aku MENYAMPAH tgk lakonan korang2 sume.. Kebencian tu sket2 tertanam dalam diri tp xpe aku bukan jenis balas dendam.. CHILL LA.. paling2 pun aku PERLI je korang.. tu kalau terasa tu nasib la
(*ayat baik jap : ye la ye la aku minta maaf la kutuk korang kat atas ni.. tp ye la kan, sape yg tahan kalau mak bapak korang kne aniaya @ diperlakukan kejam oleh mereka2 yg xsepatutnya kejam keatas mereka..) hehehe
Oi Oi.. entri ni luahan hati aku tau.. kalau time raye nanti ade org yg ckp2 pasal aku, aku tau la sape sebarkan luahan hati aku ni.. ala.. bukan ramai pun tau aku ade blog.. kecuali org2 yg dlam pejabat ni je.. ye x.. jadi ingan KARMA.. "WUT GOES AROUND COMES AROUND" jadi LU PIKIR LA SENDIRI..
tata .. nak g SACC jap..( haha curi tulang time keje.. xpe bos xmarah.. paling 2 pun dia cakap WOI WAKTU KEJE KAN NI.. hehehe)
Eh EH rasenyer entri mura-myjourney tadi pasal DUIT RAYE JE.. tp xpe la.. malas nak delete pasal dah panjang lebar LUAHAN HATI aku tu.. hik hik hik..

1 comment:

  1. sebagai tanda penghargaan diatas pemberian kek semperna hari jadi yop. terima kasih la banyak2.pasni sesiapa nak sambut birthday beritahu yop. sebab yop nak hadiahkan lilin. hehehehe. kalau birtday yang ke 23 maknanya 23 lilin yop akan sumbangkan. hehehhehe. jgn marah gurau ajeeee. pasni beritahu yop. yop sponser kek setinggi menara klcc. hehehehe:-)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails