Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, September 17, 2009

Benci!!

Aku bengang gler..
Mentang2 la aku pinjam ko punyer kereta kan ko wat mcm2 la.. kad parking hilang la itu la ini la.. "Besfren ko pun satu, dengar je ckp ko" aku tau la ko tu KUASA BESAR SANGAT kan.. Orang lain pun asik percaya je ckp ko... BODOH..
Lain kali aku xkan pinjam kete ko lg la.. Aku pinjam pun pasal dah desprete sangat xde kete nak amik org ko paham x?? ko ingat aku sengkek sangat ke sampai nak pinjam2 kete org.. Kalau x sebab besfen ko tu bawak kete aku, aku x kan pinjam kete ko la..
Kalau aku tau la smalam korang 2 org nak marah2 aku, aku buang je kad parking tu biar aku puas hati.. Aku n kawan aku yg skali naik kete tu yakin yg kitorang ataupun anak kepada kawan aku lg sorang xde bawak kuar ko punyer kad parking tu.. ko tau x..
Lg satu, ko kata kad tu ade org jumpa kat lif lobi kan.. Oi X LOGIK la pasal aku xde bawak pun bende tu kuar.. kalau ade pun mesti la bila kad tu jatuh aku and kawan aku leh degar dengan jelas.. masalahnyer kitorang main2 kat kawasan tu pun xde sebutir kad pun kat situ..
Lagi 1, ko suh aku cari kat beg aku ape hal.. dah terang2 xpayah suluh2 mmg aku xde bawak beg langsung.. BONGOK!!!
Ntah2 korang jumpa dalam kete pastu malu nak mintak maaf bali pastu ko create citer pasal org jumpa kat lift lobby.. bongokkkkkkkkkkk!!!
Aku benci kooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!

4 comments:

  1. makaih...rileks arr....jgn marah mcm ni...tak best....ko g try cakap sumer ni pastu tunja2 je dahi dia...wakakakakaka.....ayark...kejam giler aku?

    ReplyDelete
  2. xleh la n0n0n.. org tu.. kang ckp kuang ajar plak.. tp klau leh mmg nak wat pun.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Biasalah dia kan penjinak harimau n singa

    ReplyDelete
  4. siapakah itu penjinak harimau dan singa?

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails