Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Monday, August 31, 2009

iKeA

KISAH DI TEMPAT PARKING
Kalau nak g ikea, so parking ikea la.. tapi.. ish ish ish..

aku : nape x parking kat ikea je?
abg ngah : paking kat curve murah lg pasal dia kira PER ENTRY
aku : ala same je.
abg ngah : lain la PER ENTRY lg murah dari PER HOUR. (drive sambil masuk parking THE CURVE)

Masa bayar barang kat kaunter.

cashier : i'ts that all miss
aku : yup
cashier : do u have parking ticket
aku : nope (sambil senyum pasal parking kat bangunan sebelah)

Time nak bayar tiket kat auto-station.

aku : ape la abg ngah ni, kalau beli barang kat ikea kan td dapat diskaun parking
abg ngah : laa.. ye ke.. (sambil senyum macam kambing)
kak nyah : alaa

Time nak g kat kereta plak.

aku : betul ke ni tempat parking nyer?
abg ngah : kat depan tu je
kak nyah : kan parking kat A3 tapi nape sume lain
aku : hahaha hujungggggggggggg sane tu ha.. gler la jalan jauh.. tu la tadi kata "hujung lagi, yg hujung2 tu senang nanti naik jejantas"
kak nyah : ala ape susah jalan je la. (sambil jalan ketawa2)

akhirnyer sampai gak kat kereta


GELAS OH GELAS

Semalam aku jenjalan g Ikea.. Saje je ingat nak beli gelas yg 6 biji RM4.90 tapi ala comelnyer gelas tu.. so aku pun amik la gelas yg agak2 tahan + murah sket kot dari yg lain..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails