Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, October 7, 2010

~~Wedding Ajam & Azuma~~

SELAMAT PENGANTIN BARU 
untuk 
AJAM & AZUMA

(3 OKTOBER 2010, AHAD)

sebenarnya, ajam ni kawan kepada incik pawie.. pelamin dia cantik, makanan ok tp aku xleh minum pasal air yg dorang hidang tu mmg aku xleh minum.. terpaksa aku mencari incik pawie yg berpeluh2 menanggah tuk suh dia amik air sirap pengantin.. wakakakaka.. konon sirap pengantin, rupenyer aku berpaling tuk tgk bekas air tu, air dah tuka kaler.. dari nenas jadi sirap.. penat je suh amik kat blakang..




Dalam banyak2 bende yang menarik, ade persembahan silat cekak import dari kedah.. yang menarik adelah budak kecik ni..












Yang ni xtau nak ckp best ke x.. org kawen tp pakai senjata betul.. seram seram.. but x kesah la.. asal x kena org xpe a kot.. kalau kena, dont worry, see u in court.. wah gitu..



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails