Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, October 7, 2010

The Curve~~

Entri ni agak lama gak la.. di simpan2 sebab owner blog ni dalam kemalasan nak mengupdate blog ni.. Letih..
Semenjak 2 menjak ni mmg owner blog ni letih je.. Kemalasan melanda mcm Tsunami.. Almaklum la dah mmg owner blog ni pemalas.. wakakaka.. 

Ok ok.. kutuk diri sendiri mmg x bleyh blah.. Ni entri sume bergambar.. ni time kitorang adik beradik g The Curve 2 minggu lepas.. Mmg niat nak g Ikea so teruskan berjalan ke Curve dulu..


Ni Gambar amani sebelum bergerak berjalan2.. Tgk mata dia, konon nak tido tapi hmmm harapan la nak tido.. Budak ni kalau dah masuk kete baru nyanyak tidonyer..



Memang sampai sana ngam2 tengahari, so sampai2 jalan jap kat Curve pastu terus cari makan.. Our choice adalah menikmati Ayam Penyet.. but for Luqman, dia nak Subway gak.. terpaksa beli tapau pastu mkn kat ayam penyet tu..


Mak yong amani ni sebok dgn hp je.. mlm tu ade nak g umah BFF dia kat selayang.. so sebok la mencari kroni2 yang ade tuk di ajak kesane..


Aku walaupun x ok sangat tetap menten posing depan camera.. wakakaka.. Selera tetap ado walaupun xde selera.. haaa camne tu!!


"kak yang jgn la amik gambar adik camni.. adik x posing lagi" kate luqman kepada u... haaahaha apesal aku gler skema ni.. ehak..



This is the food yg di makan.. ayam penyet n nasi.. kalau mata korang tajam sure korang nampak udang berlado kat celah2 sudu tu..

Selepas makan teruskan berjalan ye semua.. agar makanan2 yg dimakan tu hadam.. wahh gitu..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails