Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, June 3, 2010

~CiTeR Di ASTRO~

Pergh.. smalam tgk citer SANTAU kat ASTRO BOX OFFICE mmg gler ar.. seram pun ade gak.. ye ar, mmg heroin dia tu pandai gler belakon.. sangat real.. perghh.. mmg terase ar kehantuan dia tu..


Tapi kalau tgk cter ni xsangka sebenarnya yg menyantau dorang ni kawan baik dia sendiri.. siyes mmg teruk.. pastu siap anta antu 2 ekor lagi tu.. mmg kejam.. Last2 antu g balik kat tuan dia pastu tebakar semua2 skali dgn tuan dia skali.. haaa.. ustaz tu steady je.. "kamu nak keluar xnak" tenang je.. hehehe..

Pas citer santau tu ade plak citer katun yg SUNSHINE BARRY AND THE DISCO WORM tu.. tapi start kul 1pg abis kul 3 pg.. malas ar tgk.. citer tu pun ade sebulan kat ASTRO BOX OFFICE tu.. sure ar leh tgk pasni..



Best gak cter2 kat channel tu pasal ye la citer bebayar.. hahaha tp yg xbestnyer banyak sangat citer hindustan.. n yg paling banyak kali kuar citer LONDON DREAMS.


Dalam banyak2 iter, aku suke citer jepun ni tajuknya KAMOGAWA HORUMO.. mmg best sebab ade binatang bunian muka cam babi tp comel gak la.. hahaha..


hahaha.. kalau nak ikut banyak je kot citer best kat astro but yg paling best tgk citer kat ASTRO WARNA.. mmg bebaloi la langgan even citer tu ulang ulang ulang.. hahaha

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails