Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Sunday, May 30, 2010

~YaY.. mira Xde~~

Haahahaha entry ni aku tuju kan pada mira yang akan belajar balik... 1st dia nak masuk KLIUC but the person kliuc tu cam ngok je.. so after that yg menguang2 di telinga ialah KLMU.. so belajar la ej\k kat KL tu.. mak kata jgn g clubbing.. hahahaha

Pastu, sape kaye mak sayang kamu ek?? mak x sayang kamu sebab tu kne naik train.. hahahaha.. mak sayang akak lebih sebab tadi mak nak bayarkan K*** akak Pasal dah nak kne T****.. hahaha..

Haaaa blaja la elok2.. pastu kamu ni teruk.. dah ar x berterima kasih sbb akak dah temukan jodoh kamu dengan klmu ni.a. sesah tau nak call dorang banyak kali.. u owe me.. hahahaha

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails