Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Sunday, November 1, 2009

Renovation!!

These two day mmg sangat meletihkan.. dimulakan dengan hari sabtu pagi aku g SG RASAH beli barang tuk wat parking area kat main entrance.. oh my.. soo stress when "DATUK BANDAR" masuk campur.. Drawing dah siap submit, "CLIENT" dah approve, "CONTRACTOR" dah start kerja and "DATUK BANDAR" reject drawing plan last minutes.. perghhh...
Plan asal cuma nak tinggikan parking lot and cement all that area.. "DATUK BANDAR" kata kalau x ikut dia punya arahan nanti "CF" dia xnak kuarkan.. Isshhh..
Yang bestnyer wat parking lot ni, kitorang berjaya amik 2 org pekerja.. yg sorang dari jawa tengah (abg ngah) and sorang lagi jawa timur (abg awie).. * padan muka yg dari jawa timur tu.. datang2 kne jadi buruh kasar.. kuikuikui.. tp dia tlg sabtu je pasal ptg tu dia dah balik coz tumpang org.. x baik tul x tlg sampai abis..
Ari ni kitorang sambung lg keje tu tp kali ni kitorang yg jadi buruh kasar.. mmg stok patah pinggang ar keje ni.. hehehe..
Mmg penat gler n i need rest... huhuuhu.. ok la nak tido.. tata..
*gambar akan di upload laen kali sbb malas nak transfer gambar..

4 comments:

  1. Wah! Kursus CIDB kat Shah Alam, nak join..

    ReplyDelete
  2. moh le join.. ade lg yg x siap ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. hehe dah bagun ido ke belum tu. heee

    ReplyDelete
  4. mesti la dah eyena.. eyena xnak join ke hehehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails