Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Wednesday, November 4, 2009

caMnE niIiii

Assalamualaikum to all readers.. Cewah!!!

Skarang ni aku tgh sebok mencari rumah @ bilik untuk disewa TAPI bukan tuk aku tau.. Aku tgh cari bilik tuk ''BURUH KASAR dari JAWA TIMUR BARAT'' tu...

Dia dapat tuka tempat keje tp x tau lg dapat area mana.. Ye la sepatutnya dorang bg surat tu tulis la dpt mana kan senang la org yg bertukar tu nak cari umah yang dekat ngan tempat keje dia.. Ishh..

Tapi kalau nak dipikirkan balik, bagus gak.. Leh tgk dia ni jenis camne kan.. Hehehe

Aku still mencari kalau ade bilik2 kosong tuk dia tp kat area umah aku xde umah bujang laki yang kosong.. Sume ppuan je yg cari house mate.. Ish mintak2 aku dapat gak carikan bilik tuk dia.. Huarghhhh....

Ok la u guys.. Aku nak beradu diatas tilam yang empuk.. Hehehe.. Daaaaa......

P/s: aku xleh nak tuka kaler @ edit font sbb aku update guna Hp.. Huhuhu..










T

2 comments:

  1. ooo igt nk cari rumah baru kamu..hehehe

    ReplyDelete
  2. x la... mane ade nak cari umah sendiri.. dah penat dah cai tp xjumpa.. huhuhu

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails