Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, November 3, 2009

Dikala Update


Semalam time aku update blog (ala bukan update la, just tgk ade org comment ke x.. hehe), aku adelah pengunjung yang ke 888.. hehehe
best best.. tp alamak aku xde idea hadiah ape aku nak bg kat pengunjung yang ke 1000.. Silap2 time aku bukak tu nanti aku yang ke 1000 hahahha..
Entri ni dibuat adelah kerana aku ingin meminta pendapat @ cadangan hadiah apekah yang patut aku berikan kepada pengunjung yang bertuah itu. ;p
Ok tata..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails