Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, August 8, 2009

DALAM KEPENATAN!!!
Di dalam kepenatan berkenduri, (cewahh) kakyong, kaknyah ngan aku g ke DESA MELAWATI tu antar SSR bulan lepas.. Plus nak beli Air ECPI & ECPI Anggun yang kak mila, abg din n ecah tunang naim order.. Kaknyah pun nak beli stok dia kat ROMPIN tu.. But unfortunately, ECPI GTH abis.. Stok x LABEL lg.. Stress aku..

After that kitorang ke SERVICE CENTRE (SC) USJ but kuantiti GTH yang kaknyah nak x mencukupi.. so amik je la yg ade kat SC tu.. ish ish ish.. Then alang-alang kat USJ, singgah la kat DIGITAL MALL cadangnye nak cari LAPTOP tapi malangnyer sume OVER BUDGET.. But the best thing is.. (best la sangat ;p) kat sane ade jual BLU DVD.. Giler ar.. xde pemantauan seh...

Jalan2 kat situ sampai kul 8 mlm kot.. terus gerak g SC ECPI kat GIANT 13.. Ape da.. SPOF pun xtau pe bende.. sib baik dia bagitau yg dia tolong jagakan kedai je.. ish ish ish... X kesah la asalkan dapat barang yang diperlukan.. Tul x??

Selepas itu, kami pulang ke rumah dan terus ke dapur untuk menyelesaikan pinggan mangkuk yang x dicuci lg.. Selepas itu naik ke atas dan tulis blog ni sambil rasa sedeyh dan bengang setelah "KEHILANGAN" secara "MISTERI" gambar-gambar tuk ari ni.. arghhhhh... Lepas tulis blog ni g Tido ar.. hahahaha...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails