Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, June 19, 2012

Happy Tgk si kecik!!

Bila irfan dah besar ni, mcm2 yg dia nak buat.. ni adalah sebahagian pembelajaran dia.. kank kan... so last week punya aktiviti before hantar papa irfan kat Pejabat tuk g kursus di bangi bersama2 member2nye.. 

Kitorang g SACC je tuk cari kasut papa pastu time cm awal lagi so bagi irfan naik kete remote control.. Sangatlah excited mcm xpenah naik je.. padahal masa dia umo 5 bulan dia dah naik dah kak nani dia punya kete konrol tu.. hiikhikhik



Kalau x salah main benda ni RM5 tuk 10 minit, kira lepas la tuk puaskan hati dia.. bila baby happy maka mummy pun happy..

Lepas hantar papa dia terus la balik umah, lepas tu sampai2 umah xde org pulak.. yg ada cuma ateh saje.. untuk mendiamkan irfan, on komputer dan pasang upin ipin.. terus diam..


Budak2 skarang ni mmg advance dlm gadget kan.. handset xpayah ckp la, tau je nak guna.. lepa je sket hp ilang suh buka "PINPIN" hahaha.. anak anak...


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails