Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Thursday, June 21, 2012

Air Jagung!!

Ni ada satu tempat yang best tuk dikunjungi bagi mencuba benda yg agak special (aku pelik sebenarnya, xpenah jumpa la katakan)..

AIR JAGUNG


Air ni sedap ok.. sangat tidak menipu.. mmg sedap sbb rasa manis jagung tu.. plus ada kacang lagi.. mmg heaven..

Air ni leh dapat kat JALAN KEBUN KLANG (aku rasa la kan, jalan ape ntah xtau la..tp nama2 org jugak la nama jalan tu) Nama kedai ni RESTORAN FAIZA.. ade MEDIC CLINIC kat seberang jalan restoran ni.. pastu kalau x salah la ade hardware kecik betul2 sebelah kedai ni.. and kalau nampak pic bawah ni, ade kedai bundle kat situ.. (gler la banyak kedai keliling) hahaha


Selamat mencuba !!

2 comments:

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails