Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, January 7, 2011

~Mak cik telah di tag~

Last week ke last 2 weeks aku dah di tag oleh ros .. tapi disebabkan aku ni skarang super duper malas so secara spontannyer aku xnak update blog.. hahahaha.. Ni aku update pun sebab tetibe terasa cam nak menjawab tag2 org.. hahaha ( 1 je pun yg tag aku... kihkihkih)..

So kali ni aku di tag pasal "25 things bout me".. dengan kemalasan yg super dooper ni, aku tiru je la yg ros tulis pasal dirinya... 

********************************************************************************
1- Nama makcik ni Nor Azira.. (nama facebook pun same :0)

2- Lahir tahun 1986 tapi setiap tahun mesti lupa yg masa bertambah, so sentiasa ingat umur baru 22tahun.. sukenye!!!

3- Bersalin lum lagi tp dilahirkan kat klinik je.. (saya BABY CLINIC waaaa ^_^ )

4- haaa.. yg ni sama ngan ros.. aku ada 6 beradik n aku gak anak no 3 juga incik pawie... wahhhh.. kebetulan ye ;))))

5- Saye suka HITAM... sebab hitam itu menawan.. kan kan kan..

6- Tiap2 hari bukak facebook tp ada masalah dgn facebook.. Cepat boring sbb xde bende pun kay facebook tu..

7- Sentiasa suka amik gambar anak buahku si AMANI.. Mcm comel je.. hahahaha

8- Berkahwin pada umur yg agak2 muda (23  tahun) sebab incik pawie tu dah tua.. hahahaha

9- Xpenah suka tgk bola walaupun incik pawie suke main bola tahap gaban..

10- Suke naik Cameron sebab fanatik dgn bunga2 ros yg banyak kat sana + murah2..

11- Time raye ari tu aku tetibe PREGGY.. hahahaha.. x bleuh tahan..

12- Perut x mcm org preggy walaupun dah 5 bulan.. (nampak sangat perut mmg buncit.. hahahaha)

13- Suka Tulis blog tapi sejak 2 menjak ni malas nak berbloging..

14- Suka blog bergambar sebab lagi best..

15- Sebelum ni agak2 suke masak tp semenjak preggy langsung x suka masak..

16- Untung ada encik pawie sebab banyak membantu.. (al-maklum la kate kan super dooper malas.. hahaha)

17- Sejak2 preggy suke sangat main game x kisah la game ape lagi2 suke main WORM..

18- Haaaa.. Fobia dengan ulat.. x kisah la ulat gonggok ke, ulat beluncas ke, cacing kerawit ke.. asalkan yg ade kaitan ngan cacing & ulat mmg aku xbleyh tahan. ^o^

19- Kekadang lambat pick up tp kekadang tu telebih pick up... hahaha

20- Aku ada 4 anak buah.. YUS, QIS & DINA ( belah incik pawie) and AMANI ( belah aku)

21- Qis manja dengan aku dari mula2 aku ngan dia.. tp sayang aku dah x leh dukung dia sbb dia dah berat sgt... hahahaha

22- X suka makan tuk 2 org skarang sebab bila konon2 nak mkn tuk 2 org, last2 makanan tuk sorang pun xkan masuk... (muntah balik le.. ;(( )

23- Dah boleh mandikan amani tp asik fikir je camne aku nak mandikan anak aku nanti sebab aku mmg takut nak pegang new born baby.. TAKUT!!!!

24- Suka tgk baju baby dari dulu.. hahaha.. kalau ade duit sure beli....

25- Suka nak bercuti tapi ade je halangan... 

**********************************************************************************

okeyh.. dah cukup 25 dah.. susahnye nak listkan bende2 ni.. hahahaha...



2 comments:

  1. suka2... :) smalah kak... perut xbeshar... :P

    ReplyDelete
  2. ros: masalah sgt2 ni sbb mmg langsung xnampak yg akak mengandung.. cuma akak dah pakai seluar ngan baju maternity je...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails