Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, December 11, 2009

Cameron

Lepas ke lumut aku singgah ke tronoh pickup "barang besar" tuk di bawak balik ke shah alam.. pastu terus naik cameron. kat cameron kitorang g pasar yg kat brinchang tu pastu kitorang g kat cactus farm.. ala kat cactus farm tu bukan ade kaktus pun cuma kitorang nak beli salad je pasal 3 salad RM5.. hehehe..
buah anggur ni dorang x jual. pastu aku tanya bangla tu, xleh rase ke? then dia jawab "ini anggur bukan untuk mkn punya, ada racun" cis.. ckp je la xnak bg.. hehehe
Time aku dtg ni salad2 ni tgh elok untuk di tuai.. bangla tu pun petik je kat situ kalau org nak.. tp mmg berselera le tgk salad2 tu.. nyum nyum..

masa nak turun tu punya la seram.. korang tgk je la gambar2 yg kat atas ni.. seram nak mamsss... but slow ye semasa turun tu...

Anyway, we had fun up there and setelah berjaya menghabiskan duit kitorang yg sedia ada sedikit itu.. hikhikhik..

HAPPY HOLIDAY






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails