Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Tuesday, August 18, 2009

UPM, SeRdaNg


SITE VISIT DI UPM, SERDANG


Isnin hari tu, aku ke UPM Serdang tuk site visit cleaning ngan renovation.. Sepatutnya aku ade 3 @ 4 site visit tuk di attend but yg cleaning je aku dpt g pasal sijil asal PKK ngan CIDB xde.. huhuhu.. so sad..
Site visit yg 1st start kul 9.00pg kat Dewan Putra 2 Kediaman 12.. but aku sampai kul 9.30 pasal aku bertolak dari shah alam kul 8.45pg.. hehehe. Nasib baik sampai ngam2 je org gerak nak jalan tgk kawasan.. hehe
So selepas abis kat Dewan Putra 2 tu, aku bergegas ke Main Building tuk pegi next visit.. but unfortunately, org yg jaga pintu masuk dewan tu soooo strict.. ye ar, kan aku x bawak PKK ngan CIDB asal so xleh ar masuk.. siap tgk sorang2 pastu dah puas hati baru bg org masuk.. huhu.. macam nak pg mengundi plak.. hikhik






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails