Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, August 14, 2009

JuMaAt hAri Ni....

~PAGI HARINYA~

Seperti biasa pagi2 anta org g keje.. Tapi hari ni perjalanan jauh sket.. hik hik.. Lepas anta org kat seksyen 13 ngan Btu 3, aku terus g TESCO EXTRA tuk beli stok tisu tuk KPW.. Selepas itu, aku pg mkn ROTI CANAI kat KAYU NASI KANDAR sementara tunggu nak anta org kat BUKIT RAJA.. So after anta org kat BUKIT RAJA, aku terus ke KLANG tuk beli barang keperluan cleaner-cleaner yang kat sepang..


~TENGAHARI NYA PULA~

Tengahari tadi kitorang decide makan kat luar sbb nak amik akak keje tu dari seksyen 13 ke TTDI.. so makan kat ANI SUP UTARA kat TTDI tu.. u know wut.. kitorang jumpa FARID CAMEL.. ooo la la.. hahaha... cam bagus je

pintu masuk.. new deco okeyhh...

kak mila + kak yong ( mask women) hikhik

aku + nurul

menu nye :

~makanan~

Kak mila - Nasi kosong + telur masin + sup ayam

Kak yong - Nasi kosong + telur masin + sup ayam

Nurul - Nasi kosong + telur masin + sup campur

azira - Nasi kosong + telur masin + sup daging n ayam

~Desert~

Bubur Keledek

Bubur Pulut Hitam

~Minuman~

Sirap Limau ais (aku punyer)

Barli ais (kak yong punyer)

Laici Kang (Kak mila 1 + Nurul 1)

hak hak.. licin habis sume makanan.. pheewit!!

~ iklan jap ~

*korang tau x KOMPLEK SMS POLIS tu tuk ape?? kalau ade jawapan bgtau ek..

ni la padahnya kalau parking kat tempat RESERVE..

lokasi peristiwa : Kompleks PKNS Shah Alam

~PETANG NYA PULA~

Lepas balik je dari kerje.. kak yong kate nak makan OTAI BURGER.. hik hik.. budak tu dah kenal aku.. hahaha.. *trademark aku bila org tanya ape beza daging OTAI dgn daging biasa, Jawapannya ialah... DAGING UNTA.... ahahaha* (korang xkan paham ape aku tulis ni.. Wink;p

stall burger kat seksyen 6 (dpn 7 eleven)

Aku - Ayam Otai + cheese

Luqman - Daging Otai + cheese

kak yong - Daging Otai + cheese

mira - Daging Otai

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails