Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, April 26, 2013

Now dah masuk 30 weeks bersamaan 7 1/2 bulan.. 

Ngantuknye... So far kali ni punya preggy xde tido siang g time keje.. terer tak.. hahahaha..

Semalam dah settle basuh baju baby sbb takut kemungkinan2 yg x diduga.. wooo.. penat ooo.. beg pun x kemas g.. mcm2 x settle lg.. eh.. buku pink aku mane ek? kihkihkih

Time skarang ni dah kne g checkup 2 x sebulan so makin bosan dan penat la pasal faham2 la klinik gomen kekadang laju kekadang penat.. Alhamdulillah xde sakit pape time preggy ni.. Darah tinggi xde, konceng manis pon xde.. syukur sgt2.. Sebenarnye taku kalo kencing manis kang anak yg kuar tu besau no.. hehehe.. 

Next checkup ni jatuh plak hari lepas mengundi.. haaa kalo cuti time 6hb tu mau gak bersesak time 7hb tu plak nanti.. pastu checkup irfan pun jatuh hari yg sama.. haaa.. tunggang tebalik la klinik tu.. hahaha.. lepas g klinik terus g hospital sg buloh plak.. pun xtau lambat ke cepat.. tegolek2 lagi la... adoi..

Masuk je 29 weeks.. tetiba cam baby mengeras2 je.. Rupenye tu tanda contraction ek.. hahaha kesian makcik pasal makcik xtau pun.. almaklum la preg masa irfan dlu mmg xdpt rasa.. paling2 pun sikit2 je.. kali ni adoi.. bukan skit2 tapi selagi dia leh mengeras sejam, sejam la dia akan mengeras.. sakit.. 

So far scan pale baby dah stay kat bwh tp kira awal lagi ni.. baby still pusing2 wat akrobatik gitu.. 

pape pun kne tunggu dan lihat je...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails