Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, May 19, 2012

Trip To Port Dickson

YaY... April adalah Bulan kami bervacation to PD... Actually beli coupon kat GROUPON, so beli package yg kat ANCASA PD.. Bestnyer la bercuti.. Yg best adalah naik Bot.. Korang layan je la pic2 ni

So happy kan. padahal masing2 mabuk laut

Dengan pampers penuhnye siap isap susu lagi

Amani bg fish makan


Before gerak

Irfan mmg pantang nampak air. belum pape dia dah serbu pantai dulu

hahaha kne kepit

Sian makyong gambar x banyak

Disebabkan ni safety jacket paling kecik, maka irfan harus dipeluk dgn sangat kuat.

Dalam xde cuti pun dpt gak stress hilang dgn bercuti. walaupun x lama tp puas la jugak. berbaloi2 beli kupon tu... Appartment pun besar, siap leh masak2 lagi.. Jimat...

Tapi sayang, separuh dr kitorang kne cerry berry sbb makan kat kedai chinese muslim tu la.. sume gara2 piere andre maka kat situ.. adoi...

So, thats all for now.. better out now.. Daaaaaaaaaa

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails