Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Sunday, April 4, 2010

LenGGoNg~ Trip yang sangat penat...

Lenggong - mengambil masa 5 jam perjalanan dari shah alam. sangat meletihkan... tp xpe, untuk menghantar mempelai ke sana kitorang sanggup.. ewah.. Memang panas cuaca kat sana.. fuh.. berpayung gak kuar dari kete.. dengan pening nyer.. aduh tahan je la

Sementara tunggu pengantin n rombongan yg dari semalamnya dah ade kat kg, kitorang singgah @ lebih tepat tunggu kat kedai yg mmg jual pekasam.. lepak agak lama gak la kitorang kat situ dengan panas teriknya.. but xpe.. dah lama x kumpul tepi jalan reramai.. hahaha..


Ni kira kedai pekasam yg paling top la.. tgk tu begantung-gantung .. eee... aku x suka pekasam.. ade ulat.. hahaha.. 
Ni la rupa pekasam yang dah siap masak.. sumpah BUSUKKKK... eee tapi kalo korang nak tau, anak sedara aku makan mmg xbleyh blah.. dia kate SEDAPPP.. x caya... tgk ni dia mkn dengan kak yong.. uwekkk
Tgk, dia kata sedap.. eeeuuuu.. hahahaha maaf aku org bandar even mmg asal kampung.. muahahaha

Yang ni memang aku akan jakun.. mane ade lagi bende ni kat shah alam... tp apekan daya.. aku x sempat nak try.. pasal dorang dr kampung dah sampai.. ape lagi, gerak ar...

Ni la kitorang.. fine, time ni mmg aku dah kawen but aku terpisah dr laki aku pasal dia dgn anak2 arwah chu man.. ish.. hahaha.. 

Pas majlis tu aku lepak jap umah abg sedara aku pastu g jenjalan kat ipoh before balik umah mak metua.. kat umah metua budak kecik yg sorang tu dah tunggu aku dah but xdpt nak main pasal aku sakit kepala plak..

K la.. nak turun jap.. nak susun ikan.. mak ayah den baru balik.. tata..




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails