Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, April 2, 2010

"@ _ @"

Salam tawan-tawan.. Aku telah mengalami perubahan hormon selepas kawen.. Hormon tu adelah hormon malas nak update blog.. plus aku xberapa sehat kebelakangan ni.. kira sakit pakej ar senang.. Memang pakej ar mcm pakej kat astro..

Pening + Perut Kembung + Selsema + Demam + Batuk + Muntah + Angin + Sengal Badan + Mata Berair + Mood Berubah

Aku jumpa doktor hari rabu ptg.. time tu aku baru balik dari johor.. gler ko, demam2 pun travel jauh.. but time pagi sebelum g johor tu aku ok lagi.. nak kata panas x kot pasal sepanjang hari mendung + hujan.. Siap aku singgah jenjalan kat melaka lagi tu.. hmm ntah la.. Masuk2 je bilik doktor, doktor check temp aku sampai 40++.. Then ala biasa2 la sembang2 dgn doktor hahaha.. dia siap marah aku travel jauh.. siap bg MC 2 hari.. best best..

Dpt mc ape lagi rest ar kat umah.. mmg betul rest sampai x kuar umah langsung.. td je kot baru tgk dunia luar coz g pasar mlm kat sec6.. Siap borong mkanan lagi.. xpe, kat umah ni ramai.. Tp dpt la aku mkn laksa.. hahaha..

Hua.. jam dah kul 11 lebih.. kne tido.. tata.. Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails