Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, February 5, 2010

Me @ SaYa

Salam kawan-kawan.. aku x sure nak update ape kat blog.. ok la camni, aku cter je keBZan aku sekarang ni..

Ehem-ehem.. Sejak mendapat projek renovation kat Dengkil, hidup aku diselubungi kepenatan yang maximum.. ye la kan.

Siang kne wat keje opis + kehulu kehilir + tertekan tetiba pekerja x dtg @ cuti + client yg mcm2 perangai + kerja yg tetiba je datang + berkebun.. hahahahaha

Malam plak kne kemas bilik (dah berbulan tp xsiap2 sampai skarang) + jahit manik baju (satu dah siap tinggal lagi 1) + cat bilik (amik masa sebulan gak la nak cat bilik kecik ni) + arrange bilik (aku beli almari.. hahaha) + pasang langsir (walaupun bilik ada 2 tingkap kecik je, aku x siap pasang kepala langsir lg satu) + angkat barang binaan tuk deliver ke site (hello, aku nama ABG AZIR k.. bapak aku lupa kot aku pompuan) + Berkebun ( wajib.. hahaha)....

Aku pun x tau la nak pk ape skarang.. kekadang aku wat boso je.. sampai tahap aku leh lupa bende ape aku nak buat. ye la kan, kejap org suh ko wat tu kejap lg suruh wat ni plak.. gler ape ingat badan aku ni ade 2 ke ape.. tu x masuk lagi kalau org ade hal disiang hari, aku gak kne jadi driver..

Ni ok  lagi la, tgu minggu depan.. betambah keje aku.. ye la kan banyak kepala nak bg PENDAPAT + PENDAPATAN plak tuk majlis hujung bulan ni.. aku harap la dorang membantu bukan nak semakkan kepala otak kitorang yg dah semak ni.. Mulut kasi manis + muka kasi senyum ye (tuk aku la.. silap2 kne santau mati plak.. hahaha) kalau x sabar ko diam azira.. rilex rilex.. hahahaha (mak saya ajar jangan buat jahat.. jangan ikut perangai TAMAK.. ehem2.. manede tamak, kalau aku tamak dah lama aku kaya.. heh heh)

Haaaa.. tetiba plak aku tePK nak wat OUTDOOR sabtu ni.. bestnyer dpt g wat outdoor.. heh heh heh ^-^

k ar nak westuruuu... adios.. assalamualaikum.. 

p/s : tunggu la aku update nanti.. heh heh..




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails