Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Monday, January 25, 2010

Sausage Roll + Pizza...

Assalamualaikum.. terasa lamanye la aku x update blog ni. ish ish ish..

ok untuk entri ni, aku nak war-war kan roti dan pizza yg di buat oleh kak yong.. kalau x disebabkan oleh bread maker, sure x jadi.. hahahaha..

Yang bestnye, masuk je bahan kat dalam bread maker, kitorang bla tgk wayang.. so balik2 je terus masak.. hehe.


Sausage Roll ni ok, menjadi but rotinye mcm keras sket.. xtau pasal pe.. maybe telebih bakar kot. but overall, sedap la bila dah wat sendiri.. berbaloi-baloi.. lepas ni amik class wat roti...

Pizza ni paling best.. nak tau pasal pe, haaaa.. pizza ni mmg xkan dpt kat kedai pasal topping mmg meletop.. sebanyak2 bahan yg kitorang letak but cheese mmg kitorang letak sket..

selamat mencuba

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails