Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Friday, July 29, 2011

SawanG pun SawanG la!!

Sudah lama rasenye x update blog ni.. malas okey.. lagi2 masa depan computer pada malam hari terhad sebab aku akak online time ada kat umah mak aku je pasal aku dok kat KAMPUNG PENDALAMAN.. kate je area pesat membangun dgn kawasan2 perumahan.. siap dekat plak tu ngan Bukit Tinggi tp line hp macam aku dok atas gunung je... 

Niat hati mmg nak pasang UNIFI tapi bila pk2 balik mcm xpayah tp mcm nak tp mcm xpayah.. hmm tgk la nanti...


So skarang cam nak update pasal budak tecik ni la.. Kelmarin timbang berat dia dah 6.05kg... susu pun dah bertambah 1oz lagi.. seminggu ni dia demam je.. selsema sebab kak long amani dia asik cium dia je time amani selsema... so tekena la jugak..


Irfan dah pandai senyum2, ketawa n paling suka sembang.. if org xnak sembang ngan dia sure dia akan pandang je sampai la kita sembang ngan dia.. lotih lotih...


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails