Followers

~Nuff Nuff.... Nuff Nuff~

Saturday, March 27, 2010

Ain & ZaiRul (13 mac 2010)

Salam semua.. mmg dah lama rasene x update blog.. huiyoooo..

ok ni semua entri tertunggak ek.. entri mi pasal kawen kazen aku kat kg melayu subang.. tema pink so kami2 ni pun semua pinky ar.. hehe


Time ni aku dah kawen tp disebabkan aku dok blakang buffet counter, aku mintak abg aku tuk lepak dgn yg bujang2.. secara auto aku suh dia jd bujang la ari tu.. sian dia... hahaha

Lg pun x banyak cter nak di share tuk entry ni.. so short entry la.. tata

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
This Flash Player was created @ FlashWidgetz.com.

Related Posts with Thumbnails